Banklån

2.99%

Låna till kanonränta
från 2.99%

  • Låna 600 000 kr utan säkerhet
  • Valfri återbetalningstid 1-15år
  • Teckna tryggt låneskydd
  • Ansökan är kostnadsfri
Ansök nu

1 ansökan, få bästa erbjudandet från 20 st banker.
Kanonränta från 2,99 – 29.4%

  • Låna 600 000 kr utan säkerhet
  • Valfri återbetalningstid 1-20år
  • Ansökan är kostnadsfri

Ansök nu

Fakta – Banklån
Ska man beskriva ett banklån så konkret som möjligt är det när en bank, på avbetalning, säljer dig tillgången till pengar du inte har just nu. Banker lånar dig pengar och under förutsättningar – avtalade i förväg – betalas dessa tillbaks. Ett banklåns återbetalning kan delas in i två delar. Amorteringen – som är den rena avbetalningen av banklånet – samt räntan, som är arvodet för att du fått möjligheten att låna. Räntan kan skifta mycket beroende på under vilka förutsättningar lånet tas.

Banklån utan säkerhet
Har du ingen säkerhet i grunden för ditt banklån kallas detta för blancolån. Då går banken igenom din privatekonomi och gör en bedömning av hur mycket de tror dig kunna betala igen. Med ett sådant banklån tar banken större risk och därför brukar det ha en högre ränta och en högre återbetalningstakt.

Uppge i låneansökan om du har en medsökande
Om du har en medsökande kan det öka dina möjligheter att få lånet beviljat. Ni är då två personer som söker lånet tillsammans och båda personerna blir solidariskt betalningsansvariga för hela lånebeloppet. Medsökande är oftast make, maka eller sambo men även annan familjemedlem eller god vän kan godtas. Vanligast är att både huvudsökande och medsökande behöver uppfylla grundkraven för att ansöka om lån.

Att ansöka om ett banklån via internet
Ett smidigt sätt att söka banklån på idag är att göra det via internet. De flesta banker har en tjänst på sin hemsida där man kan fylla i sina uppgifter och få bli kontaktad av en handläggare. Tillsammans med handläggaren går ni sedan genom dina möjligheter till lån samt vilka belopp som kan tänkas bli aktuella. Sedvanlig kreditkontroll sker alltid.

Låneansökan.se är en jämförelsetjänst för lån utan säkerhet. Vi hjälper dig hitta ett individanpassat lån utan säkerhet med låg ränta så att du enkelt kan jämföra och hitta ett lån som passar dig bäst.
Låneansökan.se - lån med låg ränta utan säkerhet. För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet ansvarig, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.