Om oss

2.95%

Låneansökan.se är en fristående tjänst som agerar som ombud för lån på nätet och hjälper dig att sänka dina lånekostnader! Du behöver bara göra en ansökan hos oss och vi hjälper dig hitta det bästa lånet.

Vi jämför 17 st lånerbjudanden och ger dig det bästa erbjudandet för just dig. Oavsett om du vill ta ett lån till bil, privatlån eller banklån så kan vi hjälpa dig att låna pengar.

För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Freedom Finance Kreditservice AB, låneförmedlare för fler än 20 olika långivare, ansvarig.

Du kan alltid kontakta oss på telefon: 0431-45 72 76 –  24 timmar om dygnet.

Låneansökan.se är en jämförelsetjänst för billiga lån utan säkerhet. Vi hjälper dig hitta ett individanpassat och billigt lån utan säkerhet med låg ränta så att du enkelt kan jämföra och hitta ett lån som passar dig bäst.
Låneansökan.se - Billiga lån med låg ränta utan säkerhet. För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet ansvarig, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.