Billån

2.99%

Låna till kanonränta
från 2.99%

  • Låna 600 000 kr utan säkerhet
  • Valfri återbetalningstid 1-15år
  • Teckna tryggt låneskydd
  • Ansökan är kostnadsfri
Ansök nu

Fakta- Lån till Bil. Även om många bilhandlare erbjuder snabba och enkla billån kan det vara en god idé att titta på möjligheterna att låna från bank eller låneinstitut. Bilhandlarens erbjudanden innebär ofta högre avgifter och sämre förutsättningar, å andra sidan är de lättare att få igenom och snabba att få klara.

Bankens lån till bil är på flera sätt förmånligare
Från bank och låneinstitut kan du få bättre förutsättningar för ditt lån till bil, men kräver mer administration och tid för att bli godkänt. Det som krävs är en viss ålder (oftast mellan 20 och 70 år) och en viss taxerad inkomst. Med bankens lån till bil är du fri att köpa av vem du vill och kan i banken vara säker på att du har en objektiv utlånare som inte försöker lura på dig en dålig bil.

Jämför olika lånegivares erbjudande på lån
Självklart ska man även jämföra olika banker och låneinstituts lån till bilar. Det finns många olika förutsättningar att ta hänsyn till, och vid en jämförelse kan just dina individuella förutsättningar innebära en väsentlig skillnad. Detta kan på slutänden spara dig mycket pengar på ditt lån.

 

Låneansökan.se är en jämförelsetjänst för lån utan säkerhet. Vi hjälper dig hitta ett individanpassat lån utan säkerhet med låg ränta så att du enkelt kan jämföra och hitta ett lån som passar dig bäst.
Låneansökan.se - lån med låg ränta utan säkerhet. För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet ansvarig, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.