Låna pengar

2.99%

Låna till kanonränta
från 2.99%

  • Låna 600 000 kr utan säkerhet
  • Valfri återbetalningstid 1-15år
  • Teckna tryggt låneskydd
  • Ansökan är kostnadsfri
Ansök nu

Ska man beskriva att låna pengar så konkret som möjligt är det när en bank eller ett låneinstitut, på avbetalning, säljer dig tillgången till pengar du inte har just nu. När lånade pengar ska återbetalas kan förfarandet delas in i två delar. Amorteringen – som är den rena avbetalningen av lånade pengar samt räntan – som är arvodet för att du fått möjligheten att låna pengar till låg ränta.

Låna pengar utan säkerhet
Har du ingen säkerhet i grunden för dina lånade pengar kallas detta för blancolån. Då granskar banken eller låneinstitutet din privatekonomi och gör en uppskattning av hur mycket de tror dig kunna betala igen. Med ett sådant lån tar banken större risk och därför brukar de ha en högre ränta och en högre återbetalningstakt. Om du avser att låna pengar direkt kan bankerna göra en snabb bedömning.

Att ansöka om att låna pengar med låg ränta via internet
Ett smidigt sätt låna pengar på idag är att göra det via internet. De flesta banker har en tjänst på sin hemsida där man kan fylla i sina uppgifter och få bli kontaktad av en handläggare. Tillsammans med handläggaren går ni sedan genom dina möjligheter till lån samt vilka belopp som kan tänkas bli aktuella. Sedvanlig kreditkontroll sker alltid även om du avser att låna pengar direkt. Klicka på knappen till höger för att låna pengar låg ränta här.

 

Låneansökan.se är en jämförelsetjänst för lån utan säkerhet. Vi hjälper dig hitta ett individanpassat lån utan säkerhet med låg ränta så att du enkelt kan jämföra och hitta ett lån som passar dig bäst.
Låneansökan.se - lån med låg ränta utan säkerhet. För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet ansvarig, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.