Låneansökan

2.99%

Låna till kanonränta
från 2.99%

  • Låna 600 000 kr utan säkerhet
  • Valfri återbetalningstid 1-15år
  • Teckna tryggt låneskydd
  • Ansökan är kostnadsfri
Ansök nu

Låneansökan via internet. Ett smidigt sätt att göra en låneansökan på idag är att göra den via internet. De flesta banker har en tjänst på sin hemsida där man kan fylla i sina uppgifter och få snabb kontakt med en handläggare. Denna form av låneansökningar ger en snabbt en bild av din privatekonomi som ligger till grund för det låneärendet. Innan du sedan får ett klart besked på din låneansökan kommer sedvanlig kreditupplysning att ske.

Vilka uppgifter som behövs i låneansökningar
När du fyller i en låneansökan är det en del uppgifter som behövs för att långivaren ska kunna göra en bedömning om huruvida de kan låna ut pengar till dig och om hur mycket. Vi behöver några enklare grunduppgifter om dig och din ekonomi.

Låneansökning med medsökande
Om du har en medsökande kan det öka dina möjligheter att få lånet beviljat. Ni är då två personer som söker lånet tillsammans och båda personerna blir solidariskt betalningsansvariga för hela lånebeloppet. Medsökande är oftast make, maka eller sambo men även annan familjemedlem eller god vän kan godtas. Vanligast är att både huvudsökande och medsökande behöver uppfylla grundkraven för att ansöka om lån.

 

Låneansökan.se är en jämförelsetjänst för lån utan säkerhet. Vi hjälper dig hitta ett individanpassat lån utan säkerhet med låg ränta så att du enkelt kan jämföra och hitta ett lån som passar dig bäst.
Låneansökan.se - lån med låg ränta utan säkerhet. För innehåll och marknadsföring av Låneansökan.se är MarketingLab ansvarig. För registrering, behandling och förmedling av låneansökningar är Zmartas tillståndspliktiga låneförmedlarverksamhet ansvarig, en låneförmedlare med fler än 30 långivare.